Meveth

Administratieve dienstverlening

Welkom bij Administratieve dienstverlening Meveth.

De boekhouder voor uw:

De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd op afstand of op locatie in samenspraak met u als klant en in samenwerking met uw accountant. Mocht u niet over een accountant beschikken dan kunnen wij u hierbij adviseren.

U profiteert van:

Administratie

Wilt u uw administratie zelf invoeren, maar u beschikt nog niet over een pakket dan kunnen wij u een gebruiksvriendelijk en voordelig pakket aanbevelen.

Het eerste contact komt tot stand via telefoon of mail. Hierbij vind een eerste inventarisatie plaats van uw vragen en wensen. U ontvangt van ons een persoonlijk aanbod voor de prijs van uw administratie. In dit gesprek bepaal wij samen met u welke afspraken er gemaakt worden. Deze afspraken worden schriftelijk vastgelegd zodat er geen onaangename verrassingen kunnen ontstaan.

Administratieve reorganisatie

Uw boekhouder op afroep. Bij ziekte of tijdelijke afwezigheid van uw boekhouder, administrateur of financieel administratief medewerker, kunnen wij u kort durende of langer durende hulp bieden. Heeft u te maken met achterstanden door welke omstandigheden dan ook, dan komen wij graag naar u toe. Wij garanderen u een persoonlijke en betrokken benadering, betrouwbare en accurate verwerking van uw administratie.
Naar wens is het mogelijk om uw administratie op locatie, dus bij u op kantoor, door ons te laten verwerken. Opsturen, persoonlijk brengen of (laten) halen van uw administratie is natuurlijk ook mogelijk. Al onze declaraties bevatten een specificatie van de werkzaamheden. Wel zo duidelijk!

Ons werkgebied is met name in Assen, Smilde, Groningen, Friesland, Drenthe en Kop van Overijssel.